Slovenija igra golf

Golf tudi pri nas vse bolj izgublja sloves športa namenjenega zgolj elitam. Po novem pa bo igra na zelenicah v Sloveniji še bolj dostopna novim igralcem. Do dovoljenja za igranje oziroma klubskega hendikepa 54, boste namreč lahko prišli za vsega 99 evrov! S tem pa se ukinja izpit, iz teorije in praktičnega dela.

V preteklosti se je sistem pridobivanja dovoljenja za igro marsikateremu začetniku zdel zahteven in precej zapleten. Na Golf Zvezi Slovenije so letos ta proces zelo poenostavili, saj izpita ni več. Novinec, ki želi igrati golf bo tako moral po novem sodelovati na štiri urnem predavanju (pravila in etiketa na golf igrišču) ter opraviti osem ur praktičnega izobraževanja iz tehnike golfa.

Golf zveza Slovenije je v sodelovanju s slovenskimi igrišči in učitelji pripravila program, s pomočjo katerega bodo vsi zainteresirani opravili potreben program izobraževanja (pridobivanja golf veščin) hitro, predvsem pa po izredno dostopni ceni, ki znaša 99 evrov. V tej ceni so vključeni:

- teoretični del (predavanja iz pravil in etikete golfa)

- osem ur prakse oziroma vadbe na vadišču

- igralnina za 9 lukenj

- administracija in izdaja licence ter vodenje hendikepa v tekočem letu

GOLFARNA pa vsem novim golfistom ponuja posebne ugodnosti za začetnike.

Preverite ponudbo v naši trgovini ali po telefonu 041 444-444.

Vsi, ki se boste odločili za nakup palic višjega cenovnega razreda pa vam ob nakupu nad 700€ podarjamo golf torbo Ogio v vrednosti do 200 €.