Trgovina

Našim strankam lahko ponudimo najširši izbor golfske opreme, ki mu na slovenskem tržišču po kvaliteti in ceni ni para. Poleg naših lastnih trgovin v Radomljah ter na golfskem igrišču Ptuj in Trnovo, pa s svojimi izdelki zalagamo tudi večino ostalih trgovin na slovenskih igriščih. Kot doslej, boste naše blagovne znamke lahko našli še v naslednjih trgovinah: Pro-Shop Royal Bled, Pro-Shop Arboretum, Pro-Shop Lipica, Pro-Shop Mokrice, Pro-Shop Moravske Toplice, Pro-Shop Olimje, Pro-Shop Otočec,  Pro-Shop Radenci, Pro-Shop Zlati Grič, Indoor Racman Golf, Pro-Shop Zagreb, Pro-Shop Grado, Pro-Shop Beograd.

Ne voljo vam je najmodernejši fitting studio v golf akademiji Royal Bled, kjer umerjanja potekajo pod strokovnim vodstvom bivšega reprezentanta Jake Vidmarja, s pomočjo simulatorja TrackMan 4. Umerjanje palic je na voljo tudi na golf igrišču Arboretum, kjer vas bo s pomočjo Flight Scope simulatorja strokovno umeril naš sodelavec Janez Grilc.

Ponosni smo na daleč najboljšo ekipo profesionalnih igralcev in učiteljev golfa v Sloveniji, ki jo sestavljajo:

Adam Osmančevič
, Anže Sonnenwald, 
Bernard Munič
, Bojan Gaberc
, Daniel Kraljič, 
Janez Grilc, 
Jurij Čoh
, Matjaž Car
, Rok Pišek, 
Roman Slekovec, 
Sebastjan Ajster
, Studen Miha
, Darko Ljubanovič (Hrvaška)
.

Dovolite nam, da si v naših trgovinah vzamemo čas za vas in vam z našimi strokovnimi nasveti, ki izhajajo iz dolgoletnih izkušenj, pomagamo in svetujemo pri nakupu opreme.

V naših trgovinah v Radomljah pri Arboretumu ter na igriščih za golf Arboretum, Ptuj in Trnovo najdete najbolj priznane golfske blagovne znamke, kot so: Callaway, Titleist, OGIO, FootJoy, Odyssey, Cobra, PING, Puma, Volvik, Scotty Cameron, ClicGear, Rovic, Evnroll, GolfBuddy, JuCad, JuStar, Flat-Cat, Pinnacle, Mizuno, TaylorMade, Adidas, Benross, Sun Mountain, Hirzl, Lignum, SkyMax, Masters, Greg Norman, Ahead, Ion Loop, SoftSpikes, Pride Tees, Glove It, Bobby Jones, Galvin Green, Black Widow, SuperStroke, PURE Grips, GolfPride, WellPutt, Izzo, Polo – Ralph Lauren…

Odpiralni časi trgovin

Radomlje: ODPRTO
Ponedeljek – petek: 9:00-17:00*
* – po dogovoru smo vam na voljo tudi izven delovnega časa, za ustrezen termin prosimo pokličite.
gsm: 041 444 444

Ptuj: ODPRTO
Odprto v času uradnih ur recepcije.
gsm: 041 791 065 (Recepcija GK Ptuj)

Trnovo: ODPRTO
proshop.trnovo@gmail.com